Opinie gości

Najnowsze opinie gości i oceny pobytu w naszych apartamentach Wszystkich opinii: 574


Brasil Premium

Piotr 2020-12-21

Bardzo lubię ten apartamenty. Jeden z wielu w których byłem...polecam również apartament ANGEL. Pozdrawiam ekipę z biura Capital Apartaments

Apartamenty > Warszawa > Centrum - Muranów > Premium (1-4 osoby)
Apartament: Brasil Premium, ul. Stawki, Centrum - Muranów

Ocena pobytu

  • Czystość 5/5:
  • Obsługa 5/5:
  • Lokalizacja 5/5:
  • Cena / Jakość 5/5:


Feniks

Marceli 2020-09-17

Seper lokalizacja, mieszkanie klimatyczne jak na Starówce

Apartamenty > Warszawa > Stare Miasto > 2-pokojowe (1-4 osoby)
Apartament: Feniks, ul. Świętojańska, Stare Miasto

Ocena pobytu

  • Czystość 5/5:
  • Obsługa 5/5:
  • Lokalizacja 5/5:
  • Cena / Jakość 5/5:


Barbados Premium

Marcin P. 2020-09-17

Dobra lokalizacja, blisko metro, w pobliżu CH Arkadia. Brak balkonu.

Apartamenty > Warszawa > Centrum - Muranów > Premium (1-4 osoby)
Apartament: Barbados Premium, Pokorna, Centrum - Muranów

Ocena pobytu

  • Czystość 5/5:
  • Obsługa 5/5:
  • Lokalizacja 4/5:
  • Cena / Jakość 4/5:


Aqua Premium

Wanda 2020-09-10

Od kilkunastu lat korzystamy z Panstwa uslug i corocznie wracamy. Bardzo mila i sympatyczna obsluga.

Apartamenty > Warszawa > Centrum - Muranów > Premium (1-4 osoby)
Apartament: Aqua Premium, ul. Stawki, Centrum - Muranów

Ocena pobytu

  • Czystość 4/5:
  • Obsługa 5/5:
  • Lokalizacja 5/5:
  • Cena / Jakość 4/5:


Naomi

Alicja 2020-09-07

Apartament NAOMI, świetnie zaaranżowany, przestronna łazienka, bardzo miło się mieszkało. Pracownicy biuro pomocni w każdej kwestii. Polecam apartament jak i całą firmę.

Apartamenty > Warszawa > Centrum - Muranów > Studio (1-2 osoby)
Apartament: Naomi, ul. Pokorna, Centrum - Muranów

Ocena pobytu

  • Czystość 5/5:
  • Obsługa 5/5:
  • Lokalizacja 5/5:
  • Cena / Jakość 4/5:


Mocca

Sabina 2020-09-05

Nocowaliśmy w różnych miejscach w Warszawie, to zdecydowanie najlepsze miejsce. Cena, jakość, uprzejmość pracowników i lokalizacja. Do zobaczenia następnym razem.

Apartamenty > Warszawa > Centrum - Muranów > Studio (1-2 osoby)
Apartament: Mocca, Pokorna, Centrum - Muranów

Ocena pobytu

  • Czystość 5/5:
  • Obsługa 5/5:
  • Lokalizacja 5/5:
  • Cena / Jakość 5/5:


Malta

Stanisław N. 2020-09-02

Pierwszy raz mieszkaliśmy na Muranowie i pierwszy raz w mieszkaniu -apartamencie prywatnym.i wielkie zaskoczenie wszystko super cicha dzielnica , przemiła obsługa , cena ok i mieszkanko super. Na pewno wrócimy. Pozdrawiamy serdecznie.

Apartamenty > Warszawa > Centrum - Muranów > 2-pokojowe (1-4 osoby)
Apartament: Malta, ul. Pokorna, Centrum - Muranów

Ocena pobytu

  • Czystość 5/5:
  • Obsługa 5/5:
  • Lokalizacja 5/5:
  • Cena / Jakość 5/5:


Nike

Grzesiek Kal 2020-09-02

Ta cegiełka w salonie według mnie słaba :P to tylko moja opinia, ale cała reszta jest bez żadnego zarzutu.

Apartamenty > Warszawa > Centrum - Muranów > 2-pokojowe (1-4 osoby)
Apartament: Nike, ul. Pokorna, Centrum - Muranów

Ocena pobytu

  • Czystość 4/5:
  • Obsługa 5/5:
  • Lokalizacja 5/5:
  • Cena / Jakość 3/5:


Madagaskar

Daga 2020-09-01

Chętnie wrócę na Madagaskar ;). Do zobaczenia następnym razem.

Apartamenty > Warszawa > Centrum - Muranów > Studio (1-2 osoby)
Apartament: Madagaskar, ul. Pokorna, Centrum - Muranów

Ocena pobytu

  • Czystość 5/5:
  • Obsługa 5/5:
  • Lokalizacja 4/5:
  • Cena / Jakość 4/5:


Feniks

Anna Wesolowska 2020-08-29

Jestem bardzo zadowolona z państwa usług jak i z apartamentu.

Apartamenty > Warszawa > Stare Miasto > 2-pokojowe (1-4 osoby)
Apartament: Feniks, ul. Świętojańska, Stare Miasto

Ocena pobytu

  • Czystość 5/5:
  • Obsługa 5/5:
  • Lokalizacja 5/5:
  • Cena / Jakość 5/5:


Magnum Premium

Franek 2020-08-29

Zdecydowanie polecam, nowoczesny apartament w super miejscu.

Apartamenty > Warszawa > Centrum - Muranów > Premium (1-4 osoby)
Apartament: Magnum Premium, Pokorna, Centrum - Muranów

Ocena pobytu

  • Czystość 5/5:
  • Obsługa 5/5:
  • Lokalizacja 5/5:
  • Cena / Jakość 4/5:


Malta

Jan P. 2020-08-29

Czysto, świetne wyposażenie, dobra lokalizacja,polecam bardzo.

Apartamenty > Warszawa > Centrum - Muranów > 2-pokojowe (1-4 osoby)
Apartament: Malta, ul. Pokorna, Centrum - Muranów

Ocena pobytu

  • Czystość 5/5:
  • Obsługa 4/5:
  • Lokalizacja 5/5:
  • Cena / Jakość 5/5:


Piano

Ocena pobytu

  • Czystość 5/5:
  • Obsługa 5/5:
  • Lokalizacja 5/5:
  • Cena / Jakość 4/5:


Mocca

Jerzy 2020-08-25

Apartament poprawny, nic nie brakuje wszystko jest, czysto, schludnie, nowocześnie. Personel w recepcji na najwyższym poziomie.

Apartamenty > Warszawa > Centrum - Muranów > Studio (1-2 osoby)
Apartament: Mocca, Pokorna, Centrum - Muranów

Ocena pobytu

  • Czystość 4/5:
  • Obsługa 5/5:
  • Lokalizacja 4/5:
  • Cena / Jakość 5/5:


Matrix

Justyna J. 2020-08-23

Zajmowany apartament spełnił nasze oczekiwania, mieszkanie wygodne, ładnie urządzone i czyste. Na pewno skorzystamy jeszcze z oferty Capital Apartments.

Apartamenty > Warszawa > Centrum - Muranów > 2-pokojowe (1-4 osoby)
Apartament: Matrix, Pokorna, Centrum - Muranów

Ocena pobytu

  • Czystość 5/5:
  • Obsługa 5/5:
  • Lokalizacja 5/5:
  • Cena / Jakość 5/5:


Matrix

Łukasz Soja 2020-08-23

Wielki plus dla obsługi, szybka reakcja na każde zgłoszenie.

Apartamenty > Warszawa > Centrum - Muranów > 2-pokojowe (1-4 osoby)
Apartament: Matrix, Pokorna, Centrum - Muranów

Ocena pobytu

  • Czystość 3/5:
  • Obsługa 5/5:
  • Lokalizacja 4/5:
  • Cena / Jakość 4/5:


Acapulco Premium

Roma 2020-08-22

super miejsce z parkingiem i z marketem pod nosem.. pokój przytulny i dobrze wyposażony.... z czystym sumieniem godny polecenia.

Apartamenty > Warszawa > Centrum - Muranów > Premium (1-4 osoby)
Apartament: Acapulco Premium, ul. Stawki, Centrum - Muranów

Ocena pobytu

  • Czystość 5/5:
  • Obsługa 5/5:
  • Lokalizacja 5/5:
  • Cena / Jakość 5/5:


Aqua Premium

Paweł z rodziną 2020-08-21

Niewielka odległość od rynku, metra, sklepu. Domowe warunki i podziemny parking. Ogólnie pobyt udany i na pewno polecimy znajomym.

Apartamenty > Warszawa > Centrum - Muranów > Premium (1-4 osoby)
Apartament: Aqua Premium, ul. Stawki, Centrum - Muranów

Ocena pobytu

  • Czystość 5/5:
  • Obsługa 5/5:
  • Lokalizacja 4/5:
  • Cena / Jakość 5/5:


Feniks

Ocena pobytu

  • Czystość 5/5:
  • Obsługa 5/5:
  • Lokalizacja 5/5:
  • Cena / Jakość 5/5:


Morgan

Łukasz C. 2020-08-20

Bardzo dobra lokalizacja (blisko metro około 5 min) miejsce postojowe pod apartamentem, czysto wszystko jak w domu. Naprawdę polecam pobyt w tym miejscu. Wszystko zasługuje na duży plus!!! 100 % satysfakcji.

Apartamenty > Warszawa > Centrum - Muranów > 2-pokojowe (1-4 osoby)
Apartament: Morgan, ul. Pokorna, Centrum - Muranów

Ocena pobytu

  • Czystość 5/5:
  • Obsługa 5/5:
  • Lokalizacja 5/5:
  • Cena / Jakość 5/5: